Op zoek naar een centraal gelegen toplocatie voor bijvoorbeeld je verjaardagsfeest, afstudeerborrel of familiereünie in Amsterdam? Dan is KAAP dé plek voor jou!

Betaalbaar & übergezellig

Bar/Restaurant Kaap de Goede Hoop biedt je een sfeervolle locatie met een supergezellige huiskamersfeer en een topteam van personeel. Er worden regelmatig feestjes bij KAAP gehouden en we hebben de ervaring in huis om van uw feest, bijeenkomst of borrel een speciale dag te maken. KAAP is flexibel, betaalbaar en vooral übergezellig! Uiteraard zijn al je wensen bespreekbaar, van eigen muziek tot lichtspektakels, catering en versiering. Ook kun je KAAP afhuren voor een privé-feestje.

Lunches & diners

Daarnaast bieden we ook lunches en diners voor groepen aan. Indien de groep uit meer dan 15 gasten bestaat, kan de reservering ook geplaatst worden buiten openingstijden. Vooraf heb je de mogelijkheid om samen met onze chef een speciaal menu op te stellen of je kunt gewoon van onze vaste kaart en wekelijkse specials bestellen. Indien er voor een vast menu wordt gekozen, kunnen er uiteraard vaste prijsafspraken worden gemaakt. Afhankelijk van de grootte van de groep geven we bij KAAP ook kortingen op de totaalprijs.

Reisbureaus

Wij hebben regelmatig grote groepen uit het buitenland die tijdens hun bezoek aan Amsterdam bij KAAP komen lunchen of dineren. Ons restaurant heeft plek voor maximaal 50 eters en heeft ruimte voor 150 bezoekers. Ook als reisbureau kunt u er zeker van zijn dat Kaap de Goede Hoop de plek is voor uw gasten.

Studenten

Ook voor feesten en evenementen van studentenverenigingen is KAAP de ideale plek. Vraag naar onze studentenpakketten en de mogelijkheden!

RESERVEER/INFORMEER VIA 020 685 40 43 OF INFO@DEKAAP.NL OF KOM LANGS OP OVERTOOM 534