Restaurant Kaap de Goede Hoop is al meer dan 14 jaar een begrip in oud-west. Naast gezellig dineren in ongedwongen sfeer kun je bij KAAP ook je favoriete maaltijd afhalen!

Heerlijke gerechten met specialiteit: Schnitzel!

Onze specialiteiten zijn de huisgemaakte Duitse Schnitzel, Cordon Bleu en Züricher Geschnetzeltes, die op traditionele Duitse wijze worden bereid door onze chef-kok Heidi. Daarnaast heeft KAAP een uitgebreide menukaart met onder andere een heerlijke kalfshamburger, malse biefstuk en onze befaamde kip -of varkenshaassaté. Ook staan er verschillende vegetarische gerechten op onze vaste menukaart en zijn er elke week nieuwe specials. Bovendien organiseren wij elke maand een themaweek waarbij de specials gericht zijn op een bepaalde keuken of seizoensgebonden evenement. Recente themaweken zijn bijvoorbeeld de Deutsche Woche, USA Springbreak, K(r)oningsweek, Viva España!, Proef Frankrijk! en In de Hollandse Pot.

Gezelligheid & kwaliteit

Kaap – koosnaampje van onze regulars – is een bar/restaurant waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd maar waar je ook terecht kan om gezellig te borrelen. Naast lekker en kwalitatief goed eten, staan we vooral bekend om ons vriendelijk en behulpzaam personeel dat ervoor zorgt dat iedereen zich thuis voelt en geniet van een gezellige avond. Kom graag een keer langs en ervaar het zelf!

Feestlocatie

Ook zijn wij een uitstekende locatie voor feestjes, borrels of verjaardagen. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Reserveren kan via 020-685 40 43 of loop gezellig binnen op Overtoom 534